Boek-ervaringen-borstkanker-Monique-Motshagen.

Boeken Monique Motshagen

Mijn eigen ervaringen met borstkanker

Boeken met verhalen over borstkanker en de nasleep van borstkanker

Boeken-borstkanker-ervaring-monique-motshagen-bedankt

Bedankt. Verhalen over borstkanker & het verwerkingsproces


Borstkanker en dan?
Wat staat jou en je omgeving te wachten?

Monique Motshagen kreeg de diagnose borstkanker en besloot het van zich af te schrijven wat resulteerde in de verhalenbundel 
Bedankt. Vanaf de diagnose borstkanker tot en met het verwerkingsproces beschrijft Monique zowel de praktische zaken als haar emoties. Ze schroomt niet om de ziekte soms ook humoristisch te benaderen. Het is een boek voor haarzelf geworden, maar vooral ook voor anderen die dit moeten meemaken.

Boeken-borstkanker-ervaring-monique-motshagen-bedankt

Dankbaar – Verhalen over de nasleep, 5 jaar na de borstkanker


Dankbaar is een vervolg op het boek, Bedankt.

Wat gebeurt er met je na zo’n heftige tijd. Ga je weer gewoon verder met je leven zoals het daarvoor was?

Natuurlijk ga je verder, maar je loopt tegen allerlei emoties aan. Je lichaam heeft je in de steek gelaten, daardoor is de balans tussen je lichaam, gevoel en verstand verstoord. Gevoelens zoals angst, denken dat mensen je een zeur vinden, gauw moe zijn en waar is mijn conditie? Dit heb ik weer in verhalen geschreven zodat iedereen de situatie zich kan voorstellen hoe het is om verder te gaan na borstkanker.

Positieve kracht

Ik ben van kinds af aan al creatief bezig met tekenen, schilderen en het schrijven van gedichten voor volwassenen en kinderen. Zo nu en dan schrijf ik een artikel voor een tijdschrift, en  schrijf ik massageverhalen voor Touching Child Care.

Toen ik de diagnose borstkanker kreeg wilde ik het hele proces opschrijven. Voor mezelf maar ook voor anderen die dit moeten meemaken. Ik hoop dat degenen die het lezen er positieve kracht uit kunnen halen.

 

Monique

Boek-ervaringen-borstkanker-Monique-Motshagen.